Referanser2016-10-28T19:09:23+02:00
Vi i adsign ideutvikling as har samarbeidet med Torhild Wiik over lengre tid. Hun var tidligere ansatt hos oss, men valgte selv å avslutte arbeidsforholdet grunnet flytting til Asker. Vi har likevel fortsatt samarbeidet, da både vi og kunder av oss ønsket å beholde Torhild som kontaktperson og utførende på en hel del prosjekter. Vi er meget godt fornøyd med dette samarbeidet! Kan trygt anbefale Torhild til andre kunder, bare vi i adsign får fortsette samarbeidet… 🙂
Trond Ramslie, adsign ideutvikling as
Jeg kan bekrefte at jeg som kjedesjef har samarbeidet med Torhild Wiik i 6-7 år når det gjelder markedsføring/annonser/DM-utgivelse.

Vi har Adsign Reklamebyrå som samarbeidspartner og det er gjennom hennes ansettelse der vi har jobbet i sammen.
Torhild er svært høflig, utrolig pliktoppfyllende og leverer alltid til avtalt tid. De siste 3 årene har vi kun jobbet via e-post og telefon siden hun flyttet fra Rogaland til Asker.

Torhild jobber ikke bare for meg som kjedesjef, men også direkte ut til våre 19 butikker og der lager hun alle lokale annonser for våre butikker etter avtalt profil. Det blir nok mellom 150-200 annonser bare dette. Har kun hørt lovord fra disse butikkene.

Hun er en svært behagelig person og er en perfeksjonist. Hun VIL levere for kunden og gir alt. Hvis jeg skal komme med en liten forbedring hun (kanskje) har så er det at hun av og til kan være litt «tøffere/frekkere» kreativ i noen annonser slik at annonsen BLIR sett av enda mer kunder. Kanskje være litt mindre forsiktig.

Jeg kan bekrefte at hun har bidratt mye til at vi har hatt fin vekst i alle disse 6-7 årene.

Geir Rune Berntsen, Felleskjøpet Rogaland Agder
Vi har brukt Torhild på litt forskjellige type jobber. Stort sett ombrekking av bøker, men også til noe figurtegning o.l. I noen tilfeller har hun jobbet direkte mot vår kunde, og dette har fungert meget godt. Jobbene blir utført til avtalt tid og pris. Fakturaen er ryddig og oversiktlig med spesifisert timebruk. Torhild er også meget hyggelig å samarbeide med, og det er jo heller ingen ulempe 🙂
Kjell-Even Våraker, Renessanse Media AS

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

slider-home