Om meg

/Om meg
Om meg2018-10-11T23:49:17+02:00
Bilde av en sjimpanse på skuldrene til Torhild Wiik

Litt om meg

Jeg er 50 år, gift og har 2 barn. Jeg har svennebrev i typografi og har jobbet i grafisk bransje siden 1986. Først som lærling i typografifaget og senere som typograf og mac-designer. Vil du vite mer om hvor jeg har jobbet og hva jeg har drevet med, kan du sjekke LinkedIn-profilen min. Etter mange år i Stavanger flyttet vi tilbake til Asker i 2012. Det var da jeg startet macdama (senere VOCO AS) og har siden det opparbeidet en liten, men god kundegruppe. Jeg leverer de fleste typer trykksaker som annonser, skilt, klistremerker, bøker, DMer, aviser m.m. Jeg kan også hjelpe deg med utsendelse av nyhetsbrev (e-utsendelser) og produksjon av enkle nettsider.

Jeg jobber for det meste med Adobe-programmene (InDesign, Photoshop, Illustrator, Edge osv.), og har alltid siste oppdaterte versjoner tilgjengelig gjennom Creative Cloud. Til produksjon av nettsider har jeg valgt å satse på WordPress som er et publiseringsverktøy med mange fordeler. Det er gratis, enkelt å installere, kan skreddersys etter behov og byr på avanserte funksjoner. Får du nettstedet ditt laget med WordPress, binder du deg ikke til en bestemt leverandør som har utarbeidet sitt eget CMS (Content Management System).

Som økonomisystem bruker jeg Tripletex. Det er et komplett ordre- og økonomisystem som gjør det enkelt å levere fra seg ryddige og eksakte fakturaer.

PS. På bildet til venstre er det meg som er nederst 😉
Han som sitter på skuldrene mine, heter Christopher, er 12 år og bor på et barnehjem for sjimpanser i Zambia

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

slider-home